KENAPA ANDA PERLU DETOX JIKA NAK KURUS

Assalamualaikum.. hi uolls 

Hari ni saya nak share kenapa anda perlu detox jika nak kurus tapi dengan cara shaklee..

"Mulakan asas kepada kehidupan yang sihat dan berpanjangan bersama Shaklee"
Kalau anda perasan, kebanyakan detox di luar sana hanya memfokuskan satu organ detox sahaja..Namun, bersama detox Shaklee, kami memfokuskan 5 organ utama detox..

Detox Shaklee bukanlah diet seperti harus berlapar nasi, tetapi detox  yang menyokong gaya hidup sihat termasuk pemilihan makanan sihat, cara pengambilan supplemen yang betul dan senaman secara teratur lebih daripada 100 tahun dah.. that why i love detox shaklee and you should know that..

Kenapa anda perlu detox jika nak kurus? 

Kerana anda perlu menyingkirkan toksin toksin yang tidak berkaitan, kemudian barulah membina semula sel yang lebih sihat.. hal ini kerana badan kita terdedah kepada toksin setiap hari dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat dan tekanan hidup..

Semakin kerap anda berada di luar rumah, makan makanan yang tidak seimbang dan tidak sihat, selalu risau, stress,semakin lemahlah keupayaan semulajadi badan anda untuk menyingkirkan toksin tersebut..

Tahukah anda, keupayaan badan yang lemah menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang membawa kepada kemudaratan kesihatan lalu timbullah pelbagai penyakit..

Once again, kenapa nak kurus kena detox? 

Sebab banyak manfaatnya.. umum mengetahui, hasil detox dapat memberi berat badan ideal sesuai dengan tubuh badan kita, kulit yang lebih mulus, kesihatan yang lebih baik dan macam macam lagi .. jadi kurus itu adalah bonus untuk anda yang mengimpikan bentuk badan sebegitu namun haruslah kurus yang sihat.. apa guna kurus tetapi menyimpan penyakit, kan?

Ingin saya kongsikan beberapa manfaat detox shaklee untuk anda, pembaca blog saya yang dikasihi..

Detox shaklee dapat membantu anda

Menurunkan berat badan
Kolon yang lebih sihat
Meningkatkan tenaga
Mengawal nafsu makan
Kulit lebih cantik
Menguatkan sistem imun
Tidur lebih lena

Dalam detox shaklee, kami mencadangkan beberapa set detox yang sesuai untuk anda.. set ini membantu untuk menyokong proses detoksifikasi harian anda secara semula jadi..

So, nak kurus, Jom Detox ..

Boleh hubungi saya

Amalina Isa
Pengedar Bebas Shaklee Anda
Sarawak Bumi Kenyalang

Whatsapp : 016 447 7624
Fb : Amalina Isa











Thank you so much for visitting

Comments

  1. Detoks boleh dikatakan antara cara yang menyeluruh kan untuk kurus dan amalkan gaya hidup sihat, yeah !

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

GAYA HIDUP SIHAT DENGAN JOM DETOX JUTAWAN

5 Sebab Kenapa Kita Perlukan Kolagen? Tauk kah, badan kita tok semakin meningkat umur, semakin berkurang kolagen dlm badan.. mun umo 40 50 kolagen ya mmg dah stop selfproducing .. Haaa.. cer read sebab sebab kenak perlu makan collagen kinek.. hehe Kmk pun nak konsisten kinek tuk ambik collagen powder dr shaklee.. sik bingung..dah terbukti selamat dan berkesan .. 😘

DETOX BANYAK MENYELESAIKAN MASALAH KESIHATAN