Wednesday, September 26, 2018

Apa Itu #TWB ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Haaa tonight sempena 1st posting dalam duniacantikamalina.blogspot.com ni, jomla saya kongsikan cerita pasal pertama kali saya kenali #twb & Shaklee..

Adakah kalian tahu #twb ni akronim untuk apa? Takpa, malam ni, biar saya je bagi tahu semuanya.. Kalian enjoy je baca ye sampai habis.. Okayy janji? Hehe

TWB ni adalah singkatan untuk projek The Walking Beauty under Master Ainul Shahrazad..

Projek TWB ini mula ditubuhkan oleh MAS pada Julai 2015.. Tujuannya khas untuk golongan wanita yang berminat nak berniaga 1 bisnes yang mudah, simple & fun.. Di samping itu memberi pulangan yang sangatttttt luar biasa.. Yeahhh serius guys..👍

#TWB ini adalah projek SPA yang menggunakan 100% produk SHAKLEE..

Ianya juga ada projek SPA bergerak dan khusus untuk kaum wanita sahaja 🤗

Guys, Shaklee ni kan telah ditubuhkan lebih daripada 50tahun..tetapi produk pertama shaklee iaitu vitalized minerals (sekarang namanya VitaLea) dah wujud sejak 106 tahun dahulu.. Wow! Bayangkan 😍

Kenapa? Why? 

Sebab istimewanya Shaklee ini yang membezakannya dengan syarikat yang lain adalah shaklee products are completely natural..  😍

Shaklee amat mementingkan sumber semulajadi..sangat..  Termasuklah proses pembuatannya yang sangat teliti untuk menghasilkan produk yang sangat sangat berkualiti tinggi..

So ladies, i think that all for tonight laa oh.. Hehe semoga kita bersua lagi dalam next posting.. 😁😁



GAYA HIDUP SIHAT DENGAN JOM DETOX JUTAWAN

Assalamualaikum Selamat Pagi.. Menyepi sekejap kan sebab sekarang tengah ikut program kebajikan di suatu perkampungan di Daerah Simunjan....