Posts

Showing posts from March, 2019

MOBILE SPA BISNESS IDEAL UNTUK SURI RUMAH

Image
Mobile Spa Bisness Ideal Untuk Suri Rumah
Assalamualaikum Hai everybody.. 
Apa khabar kalian hari ini? Harap sihat sihat selalu hendaknya.. 
Okay, untuk entry kali ini, saya nak bawak kalian semua membincangkan tentang Mobile Spa Bisness Ideal Untuk Suri Rumah.. 
Ya..bisness mobile spa memang sangat ideal untuk suri rumah.. Bagi saya sangat ideal berbanding saya yang part time, weekend sahaja bisness mobile spa.. Kenapa? Kerana seorang suri rumah mempunyai waktu yang fleksible.. Mereka dapat mengurus waktu mereka dengan hemat dan bijak.. Mengutamakan keluarga dan mendahulukan bisness mereka.. Seiring berjalan agar menjadi suri rumah yang bekerja sebagai owner mobile spa yang berjaya.. 
Sebagai contoh, Puan Rosilah kita ( lihat entry yang terdahulu) , beliau seorang suri rumah tetapi mampu berbelanja sakan, siap menghadiahkan telefon pintar untuk suami tercinta.. Wow! Hebat bukan? 
Mobile spa juga suatu bisness ideal untuk suri rumah kerana dapat menyesuaikan perkhidmatan dengan waktu …

5 KISAH WANITA YANG PEROLEH PENDAPATAN 4 5 ANGKA SEBULAN DENGAN MOBILE SPA

Image
5 KISAH WANITA YANG PEROLEH PENDAPATAN 4 5 ANGKA SEBULAN DENGAN MOBILE SPA

Assalamualaikum dan Hai Semua.. #SuccessStoryTWB

Okay.. Entry kali ni nak share dengan korang kisah-kisah yang mebakar semangat berkobar kobar itu.. Iaitu cerita pasal "5 kisah wanita yang peroleh pendapatan 4 5 angka sebulan dengan mobile spa" ..

Daku interview mereka turut merasa bahangnya dan meningkatkan semangat daku.. Kihkihkih

1st person yang daku interview is Puan Izaty Rosli.. Yang bertudung grey itulah orangnya..


Beliau berumur 31 tahun bulan 5 ni..  Saya cerita sedikit latar belakang beliau sebelum join buat mobile spa.. Beliau graduate accounting di USIM.. Dan pernah bekerja sebagai executive account selama 2 tahun.. Then decide nak berhenti kerja selepas beliau mendapat anak yang pertama.. Seronok dengan pekerjaan dahulu,tapi baby Beliau baby eczema, jadi perlukan penjagaan rapi..
Setahun beliau menganggur sehingga anak pulih.
Then beliau mencari satu pekerjaan yang flexible,untuk bekerja…

BISNES MOBILE SPA SATU PELABURAN BISNESS YANG BIJAK?

Image
BISNES MOBILE SPA SATU PELABURAN BISNESS YANG BIJAK ..

MENGAPA?

Assalamualaikum, Hai Salam Sejahtera .  (Jawab dulu).. Hehe

Apa khabar kalian hari ini? Harapnya baik baik sahaja lah ye..  Semoga kalian terus sihat walafiat hendaknya..

Entry kali ini nak tulis nak bincang pasal Bisnes Mobile Spa Satu Pelaburan Bisness Yang Bijak?

Apa kata anda??

Bagi saya, ya.. Ianya bisness yang bijak.. Bagi yang dah menyertainya, semestinya setuju dengan tajuk task kali ini, kerana mereka merasainya...

Kenapa? Mobile spa sekarang mempunyai permintaan yang sangat tinggi di pasaran.. Kelebihan lebih kepada pelanggan tak kurang juga kepada empunya mobile spa.. Kedua-dua nya mendapat faedah..

Ya, seperti saya, semalam alhamdulillah, 3 jam saya dapat RM160..bayangkan kalau saya buat full time? Hehehe


Seronoknya lahai kalau dapat time freedom..  Hehe
Antara golongan yang akan menjadi pelanggan mobile spa, selalunya 1. Ibu yang ada anak kecik  2. Wanita yang bekerjaya yang susah nak ada masa untuk keluar ru…

MOBILE SPA BANTU WANITA JANA PENDAPATAN

Image
MOBILE SPA BANTU WANITA JANA PENDAPATAN








Assalamualaikum & Hi everyone ! 
Hari ni saya nak kongsi pasal kipas-kipas yang boleh buat kita bahagia.. Boleh rujuk gambar di atas hehehe..  Sejuk tak? 
Okay, hari ini topik kita  MOBILE SPA BANTU WANITA JANA PENDAPATAN.. 
Saya sangat setuju, absolutely agree with this statement.. Ya, memang saya setuju, sebab saya sendiri telah merasainya.. Kelmarin saya dapat RM60. balik je daripada kerja,  terus on untuk spa-kan org.. 1jam..agak-agak kalau 10jam? 20jam? Hehe Alhamdulillah..rezeki ..
Jangan takut untuk minta dengan Allah..Allah itu maha kaya.  Kalau org lain Dia bagi, anda pun sama.. Bezanya DUIT sahaja.. Doa Usaha Ikhtiar Tawakal.. 
Sebagai contoh, kami yang join projek spa ni, duduk rumah buat home spa, ada income masuk..  Buat mobile spa lagi income masyuk.. Kenapa? Yelah, Kadang-kadang, benda ni berjangkit.. Hehe.. Daripada mama nak buat facial, berjangkit ke kakak, ke adik..  Haaaa.. Nampak tak potensi mobile spa di situ? 
Ya semua…